EEN AFSPRAAK MET MIJ

Bij het maken van je afspraak vraag ik kort wat je hulpvraag is, zodat ik me goed kan voorbereiden op het eerste consult.

 

Tijdens het eerste gesprek gaan we dieper in op deze hulpvraag. Wat is jullie bezorgdheid, wat is jullie huidige eetpatroon, wat is de context,... We bespreken samen jullie verhaal, en van hieruit gaan we samen op zoek naar de oplossing die het beste bij jullie past. Indien nodig en gewenst maak in een lichaamsanalyse (gewicht, vetpercentage, spiermassa, vochtbalans etc.) zodat we de evolutie over de tijd kunnen opvolgen.

 

Een opvolg gesprek is niet altijd nodig. Soms kan ik jullie met één gesprek al voldoende tips meegeven om zelf verder aan de slag te gaan. In een opvolg gesprek bespreken we samen het gegeven advies, stellen bij indien nodig en herhalen we de lichaamsanalyse.

Individuele consultaties

Individuele consultaties of infosessies duren één uur voor een eerste gesprek (60€), en 30min voor een opvolg gesprek (30€).

 

Inclusief lichaamsanalyse.

 

Een lichaamsanalyse (met bijhorend rapport) en korte bespreking, zonder uitwerking van  voedingsadvies, kan afzonderlijk geboekt worden en duurt 15min (10€).

Gezinsconsultaties

Een consultatie of infosessie voor koppels, ouders en hun kinderen duurt één uur voor het eerste gesprek (60€). Er wordt in onderling overleg afgesproken of er nood is aan een lang (60min (60€)) of kort (30min (30€)) opvolg gesprek.

 

Zonder lichaamsanalyse.

Online consultaties

Online consultaties of infosessies duren één uur voor een eerste gesprek (60€), en 30min voor een opvolg gesprek (30€).

Huisbezoek

Een huisbezoek duurt één uur (60€). Een huisbezoek is enkel mogelijk op aanvraag en na een eerste gesprek in de praktijk.