MIJN STREEFDOEL: JULLIE EIGEN CONTEXT EN GEZIN STAAN CENTRAAL

 

Ik ben gespecialiseerd in voedingsadvies voor (aanstaande) ouders en hun kinderen.

 

Ik werk op maat van jullie en probeer de voedingsgewoonten die jullie als koppel of gezin hebben in zijn geheel te bekijken, en niet enkel wat van toepassing is voor jou/je kind.

 

De eisen van het ouderschap en een gezin vragen voor een flexibele en persoonlijke aanpak.

 

We gaan samen op zoek naar welke drempels jullie ervaren op vlak van jullie eetgedrag en hoe we die het beste kunnen aanpakken. Hierbij tracht ik samen met jullie concrete doelen op te stellen en praktische tips mee te geven. Op die manier wil ik samen met jullie streven naar een voedingspatroon dat afgestemd is op jullie behoeften en noden.

Specifiek richt ik mij op:

Algemeen voedings-
en dieetadvies

Voor iedereen die op een gezonde manier gewicht wil verliezen.

 

We gaan samen op zoek naar een voedingspatroon dat bij jou past en dat haalbaar is binnen jouw levensstijl (wat, waar, wanneer, hoe).

Zwangere vrouwen
en hun partner

die advies willen over gezonde gewichtstoename en voedingsadvies tijdens de zwangerschap, bij zwangerschapsdiabetes,...

Voor koppels die vragen hebben over hoe ze een gezond voedingspatroon kunnen behouden of die veranderingen in hun eetpatroon ervaren en niet weten hoe ze hier mee kunnen omgaan.

 

We gaan samen op zoek naar welke barrières jullie tijdens de zwangerschap ervaren en hoe die aangepakt kunnen worden.

Vrouwen en hun partner
na de bevalling

die ondersteuning zoeken om op een gezonde manier hun zwangerschapskilo’s/"papa" kilo's te verliezen.

Voor mama's die begeleiding over een optimaal voedingspatroon tijdens de borstvoeding of die hulp zoeken voor het kiezen van de juiste flessenvoeding.

   

  Samen gaan we op zoek naar een gezond voedingspatroon in de postnatale fase die realistisch is binnen jullie nieuwe gezinssituatie.

  Ouders

  die moeilijkheden ervaren om een evenwichtig voedingspatroon mogelijk te maken, die graag het goede voorbeeld willen geven aan hun kinderen maar niet weten waar ze op kunnen focussen.

   

  Ik geef advies over hoe jullie rekening houdende met de soms beperkte tijd, toch efficiënt en planmatig te werk kunnen gaan om volwaardige maaltijden op tafel te toveren.

  Mama's en papa's

  die advies willen over gezellige en stressvrije tafelmomenten met hun kinderen.

   

  Ik ondersteun jullie in de zoektocht naar hoe jullie kinderen kunnen leren om zelfstandig, gevarieerd en graag eten. Het is normaal dat kinderen periodes hebben waarin ze moeilijker eten. Er zijn eenvoudige tips om hier mee om te gaan en kinderen op een stressvrije manier te leren eten.

  Baby's, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen en adolescenten

  met gewichts- of voedingsgerelateerde problemen zoals afwijkende groei, moeilijk eetgedrag, intoleranties of allergieën.

  Voor ouders die ondersteuning willen voor hun kinderen bij het starten met vaste voeding, die hun kinderen willen leren eten via de Rapley methode (stukjes), meer info willen over een (gedeeltelijk) plantaardig voedingspatroon voor kinderen,...